Lynchning av hund

Göteborgsposten skriver om en som glömde att han bundit fast sin hund i dragkroken när han skrapade rutorna och sedan körde mannen iväg och släpade hunden efter sig en halvmil innan han upptäckte sitt misstag. Javisst att man är tankspridd men i helvete?!
Man glömmer väl inte bort en hund bara sisådär. Och har ingen sett något? Det finns nästintill inga vägar i Göteborg där man kan köra ensam utan att träffa på andra förare?! Jag förstår bara inte. En halvmil släpade mannen hunden efter sig, en jävla halvmil. Går inte att beskriva det på något annat sätt än vidrigt.

...Som idag, när jag och H gick från seminariet genom Vasastan och såg en hop alkolister/ missbrukare sitta på en bänk med en mager och smutsig hund. Det sved i hjärttrakten när jag såg den vackra beigea labradoren hoppa efter uppmärksamhet medans personerna i hopen drog i (stryp-)kopplet snabbt och hårt för att hålla den nere på marken. Vissa människor borde inte få ha husdjur. I synnerhet inte folk som är upptagna med att nära ett beroende istället för att ta ansvar för ett annat liv.

Update: Länk till artikel.

Kommentarer
Postat av: P

Länka till ditt förra inlägg, men var mannen med bilen moderat?...

2007-11-05 @ 22:13:40
Postat av: Nancy

P: Eh nej tror inte att mannen var moderat. Har uppdaterat inlägget med länk till artikeln.

2007-11-05 @ 22:59:17
URL: http://negativenancy.blogg.se
Postat av: Elina

Herregud! En halvmil?? Det är allt bra djurplågeri, minst sagt... Men oavsett halvmil eller inte så glömmer man helt enkelt inte bort sin hund i dragkroken!!!

/E.

2007-11-06 @ 11:43:15
URL: http://www.elinakarsna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0