Pinsamma moderaterna

Det börjar bli väldigt pinsamt för moderaterna. Diskuterade med syster på söndagsmiddag igår och jag tror fullt och fast att man inte kommer hitta en enda moderat som inte betalat svårt någon gång för tjänster inom hemmet eller renovering. Snacka om att Reinfeldt får ta helt fel debatt - en allians som gått till val med syfte minska fusket med a-kassa och socialbidrag och rensa ut parasiterna som de hävdar förekommer så frekvent kan inte ens med sina höga topplöner betala städning och barnvakter. Att städa själv är helt uteslutet förstås.

Tycker dock att argumentet om att även politiker är människor är bullshit. Ja, det är mänskligt att fela. Men att betala för svart städhjälp i tretton år är väl fan inte att fela? Det är bedrägeri och skattefusk i TRETTON år. Ett tretton år långt misstag - jag känner inget medlidande överhuvudtaget. Jävla fuskare!
...I övrigt är det en helt annan sak när man är förtroendevald - riksdagskvinnorna och riksdagsmännen har snuskigt mycket betalt för att kunna "ta hand om" Sverige, då är väl det minsta man kan begära att de inte fuskar med skatten för de inte orkar sopa upp sin egen skit. 

Kommentarer
Postat av: Hosanna

Sant, rätt och riktigt! Sen spelar det ingen roll vilken färg de har - förtroendeuppdrag FÅR INTE missbrukas.

2007-11-05 @ 20:05:49
URL: http://hosannas.blogg.se/
Postat av: Elina

Nu börjar det bli lustigt, att du och jag tänkt skriva om samma sak:-) Har själv tänkt skriva om politiken i samhället...

På vägen mot att minska "fusket" drabbas de människor som verkligen mår dåligt och behöver stöd, hjälp och människor som lyssnar till en!!! Jag väntar på den dag då en person med politiska ståndpunkter inom moderaterna sitter sjukskriven. När han/hon verkligen behöver tid att återhämta sig och det enda alla vill är att han/hon ska tvingas ut i jobb (vilket leder till ännu mer sjukdom). Men det händer väl aldrig Mr eller Mrs Moderat? Han/hon blir väl aldrig utarbetad... För jobb är ju det enda han/hon lever för. Hushållet sköts ju svart och de vardagliga måstena existerar inte för honom/henne. Eller så har Mr eller Mrs Moderat råd att få privat hjälp, med människor som han/hon troligtvis känner. Eller kanske har han/hon råd att stanna hemma, då partnern arbetar i pappas företag! Men för oss övriga, vanliga, dödliga då???

/E.

2007-11-05 @ 20:24:09
URL: http://www.elinakarsna.blogg.se
Postat av: P

Trevligt mitt i prick minsann!

Jag läste på Aftonbladet att om Schenström varit man skulle det inte ha spelat någon roll att hon kysste en reporter... Vad tror du?

Tycker att aliansen fått ihop en riktigt trevlig regering... nyval nu

plopp å hej

2007-11-05 @ 21:52:49
URL: http://petter.perry.se
Postat av: Nancy

Hosanna: Definitivt inte och jag tycker att regeringen har förbrukat det mesta av förtroendet!

Elina: Därför man inte röstar blått!

P: Det finns många teorier rörande hur händelser och personer porträtteras/ döms ut i median. Det finns också studier kring genusperspektivet, dvs. om/ hur kvinnor och män porträtteras olika. Jag vet inte exakt vad som skulle vara annorlunda om hon var man men jag skulle nog spekulera i att hela situationen hade behandlats annorlunda och att "ramaskriet" till viss del skulle uteblivit.

2007-11-05 @ 23:03:19
URL: http://negativenancy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0