Tatueringspöjk

Dagens skämt är den 17åring som fanns med i Metro imorse vars mor ska anmäla händelsen till Allmänna reklamationsnämnden. Okej, tre saker:

1) Det finns ingen lag mot att tatuera människor under 18 år. Killen ljög dessutom om sin ålder.
2) Men snälla söta rara, detta är ingen impulstatuering - den är ju skitstor. Den har tagit ett antal timmar - timmar som killen kunde reflekterat över saken.
3) Killen har ju faktiskt en annan tatuering på överarmen. Den är okej då eller?

Som om pojkens ångest inte ligger i morsans reaktion. Man kan inte gå runt och skylla på folk som tillhandahåller en tjänst bara för att man tycker att ens barn har en stor tatuering som man inte gillar. 
Tatueringen i sig är dessutom inte särskilt ful. Lite fyllnad och skuggor - it works. Kinatecknet på armen är däremot skitfult. Så jävla sorgligt och mammans ojande om att hennes barn ser så onaturlig ut utan tröjan. Men gud ja, såklart att tatueraren måste betala för att mamman inte pallar med en draktatuering på sin lilla kille.

Gillar slutsatsen i Aftonbladets artikel om saken, dvs. att den som är under 16 inte får ingå några avtal. Nä såklart och killen är 17 så varför skulle Allmänna Reklamationsnämnden titta på fallet?
... Idioter.

Kommentarer
Postat av: Anna O

Jag låter nog killarna titta i min urringning istället för att låta de ge igen på det här sättet också =)

2007-11-08 @ 19:28:40
URL: http://detmanintevet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0