Parasiter

Nej jag menar inte sådana som växer i öronen på mina katter (Yes de har öronskabb) utan människor som klistrar fast sig vid en och dränerar ens mentala energi. Äckliga jävla människor som är så jävla snabba med att tycka till om andras liv. Svinaktiga småsinta är dem och har inga problem med att kasta sten i sina gigantiska glashus.

...Så utöver att min jobbdag varit skitjobbig (gah, jag skulle inte tagit det här passet) så svämmer den privata sfären över av stress och problem. Kursen som jag påbörjat måste jag få VG på (it's all a part of my plan) och så dessa parasitjävlar. Enough is enough is enough...


                                            260095-60

----> För att illustrera dagens känslor för de verbalt handikappade i pekboksstil. God, jag måste gå och träna bort lite aggressioner imorgon...

Kommentarer
Postat av: nett

Yuak, vilka parsiterar?

2007-10-08 @ 10:14:18
URL: http://automatedalice.blogg.se
Postat av: Elina

Ohh, I know the feeling!!! Känner just detsamma för tillfället.... Gahh!!!
/E.

2007-10-08 @ 13:33:05
URL: http://www.elinakarsna.blogg.se
Postat av: Hosanna

Oj. Vad du är arg. Jag håller med dig och tycker att din beskrivning väl beskriver vad jag stundtals känner men i min korrekthet inte lever ut.
Ang. "dagens känslor för de verbalt handikappade i pekboksstil".... så vet du nog inte hur rätt du har. om du tittar inne hos mig så är det faktiskt just så man jobbar med verbalt och kognitivt handikappade ;).
jag som gör smycken fick just en idé; ett smycke med en infälld arg-bild att visa upp för de som inte ens ser min ilska. Spekulant?

2007-10-08 @ 15:44:57
URL: http://hosannas.blogg.se/
Postat av: Nancy

Hosanna: Jag jobbar (också) extra med handikappade, så något har man ju snappat upp!
...Skulle mest vilja ha en liten skylt med texten "You suck!" att vifta lite med när man inte orkar ta diskussioner med människor :)

2007-10-08 @ 17:04:47
URL: http://negativenancy.blogg.se
Postat av: Hosanna

You suck...hmmm... lovar att fundera över det som smycke. Helt klart en utmaning! :)

2007-10-08 @ 18:57:01
URL: http://hosannas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0