Friday I'm in love

Ikväll blir det fest. Är på jättebra humör men inser misstaget med att ta ett träningspass efter skolan och innan en utekväll. Är grymt trött och seg. Mat gjorde det snarare värre än bättre. Men man lär väl av sina misstag. 
Or not. Who knows?!

Observerade idag att hälften av de som tränar verkar spendera väldigt mycket träningstid på att socialisera. Dvs. snacka bort tiden, gärna sittandes på maskinerna som man vill ha. Är jag den enda som trivs med att träna ensam?
Jag blir för trött, svettig och koncentrerad för att kunna upprätthålla en konversation. 

Rättelse: Blev lite fel igår också ang Stureplansprofilerna, de har alltså inte dömts i HD och förhandlingarna i Hovrätten pågår och inleddes idag. Hursomhelst. 
...Läste också att kvinnans skador b la bestod av bortslitet hår och att hon trots upprepad läkarvård har haft problem med kraftiga blödningar efter våldtäkten....

Kommentarer
Postat av: nett

Det var lite läskigt att be folk flytta på sig först, men sen har jag insett att killarna som är där samma tider som jag (dvs när det inte är så mycket folk), typ verkar rädda för mig.. :D de kanske inte har så stort självförtroende stackarna, att de vågar gå när hela svängen med brudarna är där på kvällarna.. :)

2007-09-28 @ 16:01:38
URL: http://automatedalice.blogg.se
Postat av: Rana

haha vet hur jobbigt det är när man tränat innan fest, man blir sjuukt seg.

2007-09-28 @ 19:47:16
URL: http://jagochkarl.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0