Gother hör inte hemma på skolfoton...?!

Läste i City idag om en ung kille med alternativ stil som inte fick vara med på skolfoton pga att det var fotografens policy att alla som är med på skolfoton ska vara identifierbara pga att skolfoton är en allmän handling.
Eh jaha?!
Sedan när hindrar linser, vitsmink och ögonskugga identifiering?
...Isåfall får nog alla brudar uteslutas från skolfoton så spacklade som vi är.

Tycker verkligen att rektorn, som kommenterar, sätter foten i röven på sig själv när han menar att trots hela klassen helt klart kunde identifiera pojken (och också rektorn) så brukar ju faktiskt inte killen sminka sig med en stjärna runt ena ögat och det försvårar det hela.
...För att rektorn och fotografen lider av grov närsynthet?!
Såvida inte stjärnan ifråga är en halv kvadratmeter stor och gjord i latex och hänger över hela hans ansikte (vilket inte är fallet då killen är med på bild i artikeln) var det den mest dumma anledning i historien varför en kille inte får fotograferas med sin klass.

Rektorn fortsätter med att sänka sin trovärdighet genom att säga att folk med sjalar som täcker ansiktet (av religiösa skäl) inte heller får vara med på skolfoton men tillägger att dessa ändå inte brukar vilja bli fotograferade. ...Say what?!

Kommer ihåg mitt eget skolfoto i trean där jag är pinsamt svartspacklad och sitter med en tjejkompis i knäet och vi är handklovade i varandra. Åtminstone en av mina andra klasskamrater har en sjal över ansiktet och resterande roliga hattar och mössor. Ah those were the days...

Kommentarer
Postat av: Hosanna

Åh... du summerar det hela så grymt bra. Vart är världen på väg? Alla ska se likadana ut, fettsugna med silikonimplantat, svulstiga biceps och bländvita jämna tänder.
Fram för det alternativa så att UFO:n som undertecknad får vara med och leka. /Hosanna/

2007-09-25 @ 21:05:14
URL: http://hosannas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0