Pirate look a likes

        260095-34

Alltså, det är helt otroligt men det glider runt en massa killar på stan i samma outfits som Depp i PotC. Visst, Depp är het med stort H men det är mimiken, kroppspråket och de roliga citaten som gör honom oslagbar. Inte kajalen, sjalen och det otvättade rufsiga håret - som på egen hand bara är lite, hm, smutsigt.
Dessutom, det är Depp vi snackar om, han är het, i vadsomhelst (nästintill). Man kan ta bort all rekvisita och man blir inte besviken. Men när det kommer till alla kopior, well, eh no.

En del brudar verkar dock falla för det. För de skrangliga kajalbärande pojkar som jag sett vandra runt i detta har oftast en brud under armen med ett stort leende på läpparna. Shit, detta måste vara värsta Eureka (!) för den manliga befolkningen. Ungefär samma känsla som vi tjejer har inför rakhyvlar, läppstift och push up bh:ar.
Som brud är det lätt att vara het (...åtminstone halvhet) på krogen även om man är jävligt plain (eller ful) annars. Visar man en hint av tutte, har glansiga röda läppar och släta ben kommer man jävligt långt.

Uppenbarligen kommer man också ganska långt med kajal, stripigt hår och bockskägg som kille. För let's face it, tar man bort allt detta återstår bara en ganska mager (alla som jag har sett anamma denna look har varit pinsamt magra) pojke med otvättat hår och en buske på hakan. 
På exakt samma vis som man utan läppstift, push up och rakhyvel är en vanlig tunnläppad kvinna med en lesbisk sommaräng på smalbenen. 

Kan dock medge att jag tycker det är asfult. Riktigt fult faktiskt. Och ansträngt!
Att plocka bitar ur olika stilar kan vara substilt och snyggt men att kopiera hela grejen rakt av (pirat-looken all the way känns också jävligt malplacerad utanför filmduken och maskeradfesten) är bara fantasilöst. Och fult...Nämnde jag att jag tycker det är FULT!?? Skärpning för fan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0