Dryness

Jobbat hela helgen och kan inte klaga, det var ganska bra, men min hud tycks ha flippat ut. Har torrfläckar, kliande torra fläckar och just plain itchyness lite överallt på kroppen. Min panna fick typ leprautslag för jag såg på M och hans skägg (haha typ). Fan. Är allmänt stressad, angstad och bara uppe i varv. Hm.

Edit: Det är klart att jag smörjer in mig. Jag knarkar krämer, salvor och aloe vera som värsta tjackpundaren. Men stress and kyla fucks with me anyway.

Kommentarer
Postat av: EmelieLiljeberg - Känd som Ämmi

Härlig blogg ;)

Hoppas du har haft en toppen dag!

Kramar

2009-03-23 @ 22:26:31
URL: http://lemondream.blogg.se/
Postat av: malin

Smörj in dig ordentligt!



2009-03-23 @ 22:29:24
URL: http://Http://MalinSvenssoon.blogg.se
Postat av: nett

Enda cremen som funkat på min flagnande torra hud i vinter har varit en Ldb-ansiktscreme från ÖB, det du! Tror den kostade 15 spänn...



Inte angsta, leka istället! På onsdag är min tenta inlämnad, har du tid för mig då? (känns som om jag inte sagt annat än "min tenta" det senaste året... gah!)

2009-03-24 @ 08:17:53
Postat av: E.

Stressen jag levde i när jag bodde i Götet och hade fullspäckat schema, visade sig verkligen på min hud. Trivs man med livet och är i harmoni med sig själv, tror jag också att huden trivs! Återigen tipsar jag dig om Exuviance produkter. Om du så ska välja fyra, så välj Purifying cleansing gel, Soothing toning lotion, Fundamental multiprotective day creme (bra för torr hud) och Evening restorative comlex. Du kommer att märka skillnad! Har själv köpt nu i dagarna. Kursen är bra och jag har tjänat massor!!



/E.

2009-03-31 @ 00:07:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0