Premier League-djuren

Sexskandalen är ett faktum och ingen är väl egentligen särskilt förvånad?
Den här gången har en spelare i Manchester City plus en sex med en 19åring på en toalett och ska enligt ovanstående artikel även ha filmat detta och spridit filmen mellan sina vänner.

För det första är det helt bisarrt att det finns tjejer som har sex med de här idioterna. Exakt var ligger the fame i att bli påsatt på en toalett av en fotbollsspelare? 
För det andra, ja, alltså, något som pågår mellan två (eller i detta fallet tre) vuxna där alla är med på det borde vara deras privatsak. .
Personligen har jag inget problem med saken förrän vi kommer till själva filmandet och spridandet. Jaha okej, tjejen ville ha sex med dessa två killar som i mitt tycke verkar vara två idioter men hon verkar ju ändå tycka att hon får ut något av det, annars hade hon ju inte gått med på det. So far so good.

Men filmandet och spridandet. Här börjar saken bli lite obehaglig. Om nu det är dessa personers privatsak har väl de försakat detta när de sprider vidare filmen. Och hur ställer sig tjejen till detta? 
Jag har innan uttryckt mitt ogillande inför mobilkameror, ingenting är heligt längre och vemsomhelst kan filma och sprida, det kan vara världens dummaste uppfinning. Kanske lite för konservativ åsikt för min ålder men jag har en liten tant inombords som hötter med käppen och skriker "Snorungar!" så fort hon får chansen.

För att summera: även om ens sexliv rimligtvis borde vara heligt så kanske man inte ska sprida videon och sedan ställa sig frågande till varför folks reaktion har blivit som den har blivit? Skyll dig själv liksom.
Försöker man vara en förebild kan man inte göra vadsomhelst närsomhelst, ledsen.
Och fotbollspelarnas utnyttjande av tillgången på de kvinnliga fansen är vidrigt. Rockstjärnevidrigt.
... Spelar man gitarr får man tjejer och sparkar man på en boll får man tydligen även "roasta" unga tjejer på hotelltoaletter. Vad ska man säga egentligen?!

Jag vet faktiskt inte i vilken ände jag ska börja:
- Säger jag att spelarnas köttstycke-attityd är vidrig glömmer jag tjejens självbestämmande och att detta faktiskt var en frivillig sexakt. Vissa tjejer vill alltså blir behandlade som köttstycken?
- Börjar jag resonera kring hur tjejer socialiseras in i en undergiven sexualitet och killar i en mer dominant sådan kommer oundvikligen diskussionen upp huruvida detta är relevant om båda njuter av sexakten.
- Sedan kan ju inte individer vara representativa för kollektivet... bla bla bla.

Men den replikerande faktorn är dock relevant, barn gör som man gör inte som man säger. Fotbollsspelarna är förebilder för unga killar och tjejer. Vad säger detta?
Att tjejer är slampor som ska roastas på toaletter och sedan filmas och slutligen bli kända genom att sagda klipp sprids? Killar har talang för att sparka bollar och tjejer är har talang för att sära på benen? 

Nej, sex behöver inte bara vara fint mellan två människor som älskar varandra, det kan faktiskt vara ganska kul annars också. Avhållsamhet är inte bra och nej, jag är inte särskilt pryd men fan vad jag är trött på att fri sexualitet helt plötsligt har blivit synonymt med att efterlikna pornografi och objektifiering av sina sexpartners och sexakten i sig. Porr är människor som fejkar lust. Varför är detta något att eftersträva?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0