All the stars explode tonight

Gårdagskvällen var över förväntningarna!
Startade på en grill/förfest hos en gammal kursare. Hon bor i korridor och hur mysigt folk än försöker få det att framstå skulle jag hellre sticka en gaffel i örat och vrida om än att behöva dela kök med tio människor eller mer. Människorna på festen var väl, um, trevliga men inte direkt sådant folk jag skulle vilja umgås med på en regelbunden basis. Knappt en hel kväll.

Efter detta drog jag och min partner-in-crime, Anette, vidare till det vanligaste hangoutstället för oss: Rockbaren. Jag har ett love/ hate-förhållande till det stället. Samtidigt gillar jag musiken och en del av folket (ytterst få) men vad vi älskar kvällar som igår är att mobbningsfaktorn är extremt hög. Jag kommer aldrig förstå vad som får män i min fars ålder (40-50) dyka upp i sina små kostymer och vigselringar, bli snorpackade och ragga på kvinns i min ålder (18-25) - flickor som är unga nog att vara deras döttrar.
Har jag missat något eller innebär att man lyssnar på hårdrock och har korta kjolar per automatik att man ligger med vem och vadsomhelst?
Denna aspekt är alltså det negativa men kan vara roande ändå. Jag kommer i sinom tid behöva hantera rynkiga pungar och flintar och har inga planer på att speeda på dessa upplevelser i förtid. Nuförtiden är min civilstatus visserligen hopplöst förälskad som en blind takläggare but thats not the point!
Förstår dessa människor att de är vår största hobby när vi går ut?!

Väl inne på RB laddade vi upp ordentligt med öl (gotta love happy hour!) och kom till insikt att kvällen börjar bra och att vi framförallt, mår bra. Att låta maten ingå som aktivitet i förfestandet är underskattat. Efteråt insåg vi att partyfaktorn på RB var lika hög som vanligt men att vi hade för mycket spring i benen för att stanna så vidare till Dancing Dingo. More beer equals more fun. Tyvärr fick jag sablars fyllehicka och sedan vet jag inte riktigt hur det gick till men rätt vad det är skuttar vi omkring på dansgolvet till "Poison" med Alice Cooper - som är en jävligt bra låt.
... Jag är av naturen ingen dansant person och jag gör absolut inga aspirationer på att dansa varken snyggt eller bra. Men jag tycker det är kul att skaka på rumpan emellanåt och det var roligare än roligast igår för vi skumpade omkring till massa rolig musik tills klockan var en snutt över två. Tiden går fort när man har roligt och är lagom alkoholförstärkt.

Som traditionen lyder avslutades kvällen på Burger King och jag tog med mig en hämtkasse med mat till mig och pojken. Jag åt dock upp ganska mycket av pommes fritsen som färdkost och min lycka var gjord när jag fick resten för att älsklingen inte gillar dem kalla.

Dagens irritationsmoment:
Idioter som antar att bara för att man är ute så betyder det att man ska socialisera med alla människor på hela stället och vara superduper trevliga mot precis varenda jävel annars är man en surfitta. Gud fucking förbjude att man går ut för att ha kul med en vän och att man har noll intresse i något annat. FFs!


En gammal klassisker (naturligtvis tagen på RB) får duga tills jag laddar ner bilderna från mobilkameran:

image8




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0