Nattsuddare

Nattjobb inatt. Ser inte fram emot det. Har ca tre timmar på mig att sova mig till toppform. Lägenheten ser även ut som ett kaosområde - jag och M tillbringade hela gårdagen med att rensa förrådet, kasta massor, panta, tvätt, gå med glasflaskor till återvinningen och flytta runt möbler i lägenheten. Struntade i att träna med gott samvete då jag sprang upp och ner i trappan (bor tre trappor upp utan hiss) och lyfte tillräckligt för att ha träningsvärk idag. Ta ta.

Kommentarer
Postat av: Antoan

Jag svarar dig likadant som till den andra: Helt ärligt så läste jag inte igenom bloggarna mer än att jag kollade snabbt om det fanns något tydligt namn och vad den handlade om.. därför det kan ha kommit med lite fel.. sen förnekar jag inte heller att bloggarna är bra skrivna.. jag gjorde det hela i ett försök att reta upp människor för reaktioner.. och framförallt för att såga mina vänner lite :). Sen är det ju precis som du säger att sex är 2000talets produkt.. det är ju precis det jag bekräftar i inlägget.. läset du det? eller tog feministradarn bara över och sa att det här var något dåligt? hmm.. och att tjejer marknadsför det är ju dumt att säga.. marknadsförningen sköts ju av en könlös marknad där endast pengar styr.. men sen är det kvinnor som UTNYTJAR sexhypen för att det säljer.. men varför göra det anonymt isf? :) läs igenom texten en gång och försök se djupare än vad dina feministradikala(ja jag gjorde en överdrift och var fördomsfull, så skjut mig) ögon kan se i vanliga fall..

2008-01-17 @ 23:45:16
URL: http://gobbert.blogg.se
Postat av: Nancy

Min feministradar har ingenting med ditt inlägg att göra. Oberoende ideologiuppfattning hade jag ändå reagerat likadant. Det säger väl allting att du skriver ett inlägg och tycker till om ett fenomen, sedan radar upp exempel på detta - utan att ens ha läst bloggarna som du exemplifierar särskilt noga. Men det är också ett ganska välkänt bloggningsfenomen - att man inte underbygger sina slutsatser särskilt väl eller direkt felaktigt.

2008-01-18 @ 07:05:47
URL: http://negativenancy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0