Mensblodets många användningområden

Jag godkände nyligen en kommentar till mitt inlägg "Eat pussy not pork" där en tjej skrev att hon aldrig har sett porr där tjejerna har haft mens. En av sidorna som jag behandlade i ovanstående inlägg hette Erotic Red (google it I dare you) där just amatörmodeller poserar under "fel" tid i månaden. Och hennes kommentar fick mig verkligen att fundera - näe, trots allt snusk som man tittat på genom åren (i rent studiesyfte naturligtvis) både omedvetet och medvetet har jag aldrig sett det heller. Vilket naturligtvis fick mig att googla and lo and behold: det finns något som heter Blood Art!
Tydligen är det en bunt tjejer som samlar upp sin blödning i menskoppar och sedan använder det till att göra konst av det. Äcklande eller innovativt?
Hm, maybe both. Men det finns ju tillräckligt med överspända gothare i den här världen som skär sig i armarna och skriver diverse mörkerrelaterade dikter med sitt blod så varför inte ta den mindre smärtsamma och mer "naturliga" vägen and dip into what god gave you?
Hittade även en ">blogg som behandlade detta och som samlat ihop de "bästa" bilderna - en majoritet har tydligen avbildat figurer från Star Wars, hm tema någon? Funny-weird right?
Som vanligt är jag imponerad av folks påhittighet (haha).

260095-190



(Jag hittade förresten åtminstone en sida, förutom Erotic Red dvs, som inriktade sig på pornografiska bilder med mensblod involverat så jag antar att det finns en marknad för det med.)

Kommentarer
Postat av: anna

just de dkorna beställde jag från clazzyfashion tror jag för några år sen.
kram

2008-03-04 @ 09:33:05
URL: http://pyttis.blogg.se
Postat av: Caena

jag har funderat lite lätt på menskopp faktiskt, hamnade där efter en tråd jag läst på www.lockig.se 's forum..

hur som helst.. fan de skulle nästan vara knasigt nog för mig.. haha... undrar hur det e att måla med .. egentligen..

2008-03-05 @ 22:09:08
URL: http://www.10kvadrat.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0