I only like men for their penis

Dagens asgarv idag blev när jag läste en kille som försökte göra aspiration på att presentera biologiska fakta, men misslyckades totalt och summa summarum av hans pannkaka blev: "Män attraheras naturligt av kvinnors bröst på samma sätt som kvinnor naturligt attraheras av mäns penisar - inte deras bröstkorgar!. Apropå debatten om att kvinnor ska kunna gå topless på offentliga platser precis som män. En påpekade att mäns bröstkorgar fortfarande är hot stuff även om de går utan tröja, vilket herr hobby-biolog inte ville köpa och hoppades att kvinnor skulle fortsätta gå påklädda för det vore tråkigt (för samhället) om kvinnors bröst avsexualiserades. Jag tror inte en sekund på att kvinnors bröst skulle avsexualiseras om de tilläts att flasha de i tid och otid och att sedan följa upp sina argument med att kvinnor inte attraheras av mäns bröstkorgar - va? where you been lately?
Och om nu dessa kroppsdelar blev mindre laddade? Vad är problemet?! Skulle folk sluta ha sex med varandra? Knappast.
Personligen angående mäns bröstkorgar, not a big fan, (jag är mer för rumpor) men löjligare påstående får man ju leta efter. Att sedan vederbörande rackar ner på motdebattörer som oromantiska och tråkiga för att dessa säger att penisen i sig inte är eggande men funktionen och mannen den sitter på är grymt hett. Que?
Fast, ja, det är klart, jag glömde ju att män bara är vandrande penisar och kvinnor fittor med bröst. Punkt.
Jag har haft tillräckligt vidlyftiga diskussioner med kvinnliga vänner för att ha hört allting stötas och blötas och suckas över. En gillar hår på bröstet, en gillar magmuskler, en gillar ben, en gillar penisar, en gillar armar - whatever liksom. På samma sätt med män och deras preferenser. Varför måste den där jävla irriterande klicken människor jämt dra upp massa snack om vad som är naturligt eller inte och stämpla andra människor som onormala? Avslutande hippieliknande klyscha: Live and let live man.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0