Slitz

Drömde jag eller ingick repliken "och för feminister att uppröra sig över" (eller bli arga över...liknande formulering) i radioreklamen som promotar deras nya nummer? Que?
...Jag lyssnade på radio idag i mobilen men huvudvärken kan ha påverkat mitt omdöme och sinnesnärvaro...

Kommentarer
Postat av: Cec

Det skulle inte förvåna mig en sekund om det gjorde det.

2008-02-26 @ 13:35:49
URL: http://heartsick.blogg.se
Postat av: Susie Kate Mela

Jag tror inte att sexualitet är något som man "lär ut" utan antingen finns den där eller så gör den inte det.
Jag jobbar själv inom vården. På ett ställe jag var på bodde en man, han hade kraftiga spasmer och kunde inte själv göra något. Hans fru kom dit en gång i veckan och runkade av honom. För han kunde inte själv och uttryckte det som väldigt frustrerande.

Tillbak till sexsamariten. Jag tänker inte på att hon är en betald kvinna som lär ut sex. Utan mer som en kvinna som är mån om andra människor som inte kan tillfredställa sig själva. Skit samma om hon är betald eller inte.

Sen för att svar på din tredje fråga: Alla kan köpa sex. Bara till att gå ut på gatan, leta på internet, ringa ett telefonsamtal eller whatever.

2008-02-26 @ 15:25:04
URL: http://candykate.blogg.se
Postat av: Susie Kate Mela

Detta är en riktigt etik och moral-fråga som man nog kan diskutera i veckor. Det är ju väldigt svårt att veta vad som är rätt och fel för alla. En sak kanske passar någon men kanske inte en annan.

Om han inte hade haft en fru så hade ju ingen gjort det på honom.

Nej absolut nej, jag tror inte att hon skulle göra detta gratis. Det är ju hennes jobb, det hon livnär sig på, men har man ett sådant jobb finns det antagligen något i jobbet som hon personligen får ut något av.
Som tex vi, som jobbar inom vården gör väl det förhoppningsvis för att man vill hjälpa och stötta människor. Men; jag skulle inte jobba med det gratis heller, eftersom att jag inte klarar mina räkningar osv då.

Som sagt, det är svårt att veta vad som är rätt och fel i denna frågan.

2008-02-26 @ 15:57:23
URL: http://candykate.blogg.se
Postat av: Susie Kate Mela

Kan hålla med om att det är ett himla bra citat. Det borde alla våldtäktsmän där ute ta åt sig av. Jesper är en cool kille btw :)

2008-02-26 @ 16:30:02
URL: http://candykate.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0